14.3 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

Николай Димитров продължава пътя си в Равда

Без празни обещания и излишни приказки, протече втората среща на кандидат кмета Николай Димитров с жители на Община Несебър. Този път събирането се проведе в Равда, където бяха обсъдени отминали, настоящи и бъдещи идеи и проекти за развитие на селото. Николай Димитров благодари на уважилите го присъстващи и накратко разказа за свършеното в Равда през изминалите четири години. Облагородяването и поставянето на фонтан в центъра на селото, изграждането на пристройка към детската градина, изграждането на детски площадки, дъждовната канализация в местността „Кокалу”, полагането на пътни настилки, тротоари и улично осветление. Това са само част от осъществените обекти в Равда през изминалите четири години, които са видими и положително оценени от нейните жители.

 

Николай Димитров сподели с присъстващите и за бъдещите проекти, планувани в селото, част от които озеленяването и създаването на градски парк, разширението на пречиствателната станция, чиито процедури вече са задействани, разширението на гробищния парк. Кандидат кметът не пропусна да отбележи, че за всички свои намерения, Общината ще се допитва до жителите на Равда, както е било и през изминалите четири години. Независимият Николай Димитров не се впусна в  излишни подробности и напразни обещания за това, какво точно ще бъде направено за в бъдеще в Равда, защото според него тези неща се уточняват по време на мандата и най-вече съвместно с нейните жителите, които най-добре знаят от какво има нужда селото им. Благодарение на добрия диалог между тях и екипа на Николай Димитров през изминалите четири години, селото се е развило толкова много и към днешна дата е придобило един достоен, европейски облик.

 

Екипност, приемственост, индивидуален и мениджърски подход, са четирите принципа, които Николай Димитров заложи в кандидат-кметските избори преди четири години и неотлъчно ги следва през целия си отминал мандат. Тези четири принципа се оказаха подходящата формула за ръководенето на една община и кандидат кметът отново застава твърдо зад тях. Може би те са направили впечатление и на някои от опонентите на Николай Димитров, чиито медийни консултанти присъстваха на вчерашната среща в Равда и стриктно записваха всичко, за да подготвят своите кандидати по-добре за предстоящите избори.

 

Според Николай Димитров един кметски мандат е само тухла от цялостното изграждане на една сграда. Думите му бяха потвърдени от един от жителите на Равда, който в заключение на срещата сподели, че на един кмет му трябват поне два мандата, за да може да осъществи мащабни и трайни промени в дадена Община. „Не бива да слагаме спирачка на една машина, която вече е тръгнала, усилено работи и промените са видими за всички. Ето затова аз отново ще гласувам за Николай Димитров”, каза в заключение жителят на Равда.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук