13.8 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

Николай Димитров се срещна с жителите на село Баня

Вчера независимият кандидат кмет, издигнат с над 5000 гласа, Николай Димитров се срещна с жителите на Баня и обсъди с тях отминалите и бъдещите виждания за живота в селото. При първата среща на Николай Димитров с жители на Община Несебър, след официалното откриване на кампанията му на 26 септември, се получи един добър и ползотворен диалог, в който се обмениха добри идеи и всяка от страните научи нови неща. Жителите на Баня, благодариха на кандидат кмета за вниманието и свършената работа през последните четери години на неговия кметски мандат. Като най-голяма заслуга, хората от селото отчетоха ремонта на сградата на кметството и положените легнали полицаи по главния път, свързващ Бургас и Варна. Поради непрестанният трафик там, преди поставянето на тези съоръжения, пресичането на пешеходци е било почти невъзможно.

 

Николай Димитров и жителите на Баня имаха и еднакво виждане са сградата на Читалището в селото. Според кандидат кмета, нейното пълно обновяване и облагородяване на зоната около нея, ще даде нов, по-европейски облик на крайморското селище. От своя страна жителите на Баня споделиха, че биха се радвали на тази нова сграда, която не само ще краси селото им, но и ще обединява неговите жители по различни поводи. На дискусията се обсъди и възможността за изграждането на нова детска площадка.

 

Въпросът, който най-много вълнуваше хората бе този с получаването на дърва за отопление през зимния сезон. За тази цел, Николай Димитров беше поканил на срещата административния директор на управление „Общински гори и горско стопанство”, инж. Магдалена Мандулева. Тя разясни на присъстващите, кога точно ще получат полагащите им се социални дърва, които се отпускат на пенсионери и нуждаещи се.    Г-жа Мандулева подчерта и ниската цена на дървения мателиал за тази година, в сръвнение с други черноморски общини. Достъпната сума бе предложена с докладна записка от Николай Димитров по време на мандата му и одобрена от Общински съвет Несебър.

 

Ползотворната дискусия продължи по време на цялата среща до нейния край. Утре – 29 септември 2011 г., независимият кандидат кмет Николай Димитров ще обмени идеи и виждания с жителите на с. Равда.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук