14.9 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Николай Димитров се срещна с избиратели в Обзор

Независимият кандидат за кмет на Община Несебър Николай Димитров се срещна с граждани в Обзор. Посещението беше част предизборната кампания на настоящия кмет на Общината и премина при голям интерес от страна на местната общественост и медиите.

По време на срещата Димитров представи отчет на постигнатото през предходния мандат и конспектира цялостната си концепция за развитие на Община Несебър в дългосрочен план. Той подробно разясни механиката за набавяне на европейски средства за проекти и усилията, които с екипа му полагат да разпределят средствата справедливо между населените места в общината и да се съобразят с нуждите, приоритетите и желанията на гражданите на всяко едно населено място. Основни акценти във вижданията на Димитров са социалната политика и грижата за подобряване условията на живот на гражданите, като в това влизат облагородяване на инфраструктурата и битовите условия, модернизация на образователната база и изграждане на спортни съоръжения и зони за отдих. Сред постигнатите резултати в Обзор той изтъкна обекти като ЦДГ „Обзорче“, където е направена нова детска площадка и е изпълнен проект за енергийна ефективност и саниране; преустроената сграда на кметството, чиято функционалност и достъпност е видимо подобрена; основния ремонт на редица улици, прилежащите им тротоари и улично осветление; облагородената крайбрежна алея и новата еко пътека; изграждането на спортни съоръжения като игрища за мини футбол и тенис; детски площадки; допълнително водоснабдяване в прилежащите села и много други. Част от презентацията му бяха и визуализации на новите проекти, които се предвижда да бъдат осъществени в Обзор: консервация, реставрация и експониране на обект „Римски терми“; изграждане на лодкостоянки и брегоукрепителни съоръжения; проектиране и изграждане на „Парк Черноморски ефекти“; пристройка на училището за физкултурен салон, басейн и кабинети, както и подмяна на оградата и настилките на спортните площадки в училището.

2Срещите на Николай Димитров с граждани от населените места в Община Несебър продължават, като през уикенда предстоят посещения в с. Кошарица (събота, 3. октомври 2015)и гр. Свети Влас (неделя, 4. октомври 2015).

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук