13.8 C
Бургас
четвъртък, май 9, 2024

Николай Ников спечели конкурса „Моята къща мечта“

Николай Ников, 5 клас от Частно основно училище с изучаване на чужди езици „Бургас“ получи голямата награда за макет в конкурса „Моята къща мечта“. Наградените проекти бяха обявени на 1 юни , на Деня на детето, в 15 часа край „Стената на приказките“ в Морската градина. Дарик радио е медиен партньор на конкурса за деца до 12- годишна възраст.

В програмата на играта бяха включени следните работилници: оцветяване с боички на предварително подготвени приказни къщички, изграждане на къщички от малки блокчета и построяване на оригами-град от хартия.

Те започнаха в започнат в 15.30 след обявяване на наградените проекти в конкурса. Във всяка работилница участваха деца в групи от 5 до 20 едновременно.

В игра хлапетата бяха обучавани да сгъват различни видове оригами, подбрани по темите „Къща”, „Град” и „Околна среда”. За всички участници в игрите имаше поощрителни награди.

Организатори са Камартаа на архитектите в България, Община Бургас, сдружение „Трансформатори”, списание „Sofia Architecture week” и фирми-производители на строителни материали и Частно основно училище с изучаване на чужди езици „Бургас“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук