15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Нова версия за убийството на Александра! Майката на обвиняемата разказа за Антон

Майката на обвинената за убийството на Александра от Поморие Атанаска, лансира изненадваща версия за престъплението на днешното заседанието по делото. Според Светлана Димитрова, извършител на убийството бил Антон, който познавал семейството на детето. Пред съда, Димитрова описа съвсем различен сценарий от описания в обвинителния акт.

Тя е категорична, че в деня на убийството /10 април/, дъщеря й не е била в квартирата си. Мистериозният мъж бил заедно с Александра в таванското помощение, където живеела Атанаска. По думите й, Антон я заключил в банята и започнал да я разпитва за имоти на семейството. Час по-късно излязъл.

Около 20.00 часа отново се върнал в квартирата и заключил прибралата се Атанаска в банята. Според майката на обвиняемата, след това мъжът е извършил убийството. Когато жената вижда детето задушено с найлонови торби, Антон я удря, залепя тиксо на ръцете й, с което да я обвини и увива главата Алекс с него.

Светлана Димитрова е убедена, че самопризнанията са взети със сила и психически тормоз от дъщеря й. Днес в съда, тя показа и снимка на обвинения от нея Антон. Припомняме, че преди старта на делото Атанска твърдеше, че е изнасилена, което бе опровергано от съдебните лекари.

„Никога повече няма да видиш дъщеря си“. Точно тези думи чула майката на убитото дете – Евелина Великова вечерта на 10 април м.г., когато след многобройни позвънявания някой отговорил на телефона на 8-годишната й дъщеря. Факт е, че гласът бил на жена.  

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук