16.1 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Нова инициатива за деня на усмивката

Поредна инициатива организира бургаското сдружение „Усмивка“, съобщиха оттам. „Благодарим Ви, че ви има“ ще започне на 11 януари и е посветена на деня на усмивката, който отбелязваме на тази дата. Сдружението организира конкурс за написването на писмо съвместно с учениците от СОУ „Иван Вазов“. 

Крадецът на книги

„Писмото написано от децата  трябва да съдържа благодарност към приятели, познати, учители, училището ,родители, баба и дядо.  Целта на инициативата е да накара децата още в най-ранна възраст да придобият умения,  за  писане на писма , изградят  уменията  за водене на кореспонденция, да получат начални знания за оформяне на писмо,  да придобият умения да   изразят своята благодарност и уважение към  приятели, родители, близки, баба, дядо и хора  които заслужават това“, пишат от Сдружение „Усмивка“. 

 Уменията за водене на  вербална и невербална комуникация са важно средство за общуване между хората.  Стартирайки инициативата си „ Благодаря Ви , че Ви има“  екипът му започва серия от инициативи за 2015 година, чиято цел е да се повиши информираността на децата и младите хора  за водене на кореспонденция и умения за провеждане на разговор , като по този начин се  подобри диалога между поколенията и се насърчи толерантността и солидарността между тях.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук