14.3 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Нова спортна зала в Драганово

Превръщането на бившето полусрутено училище в нова многофункционална спортна зала е заложено в проектобюджета на община Бургас през 2015 година за бургаското село Драганово. До месец март тя ще бъде изцяло оборудвана и в нея ще младите хора ще упражняват различни видове спортове. Това съобщиха от общинския пресцентър.

Община Бургас

Жителите на селото се срещнаха снощи със заместник кмета Йорданка Ананиева по време на общественото обсъждане на бюджет 2015. От думите й стана ясно, че са предвидени средства за уличната мрежа, зелените площи и осветлението. Хората поискаха чекалиране и асфалтиране на няколко улици, както и направата на ново игрище за футбол.

Те изразиха желанието си в Бургас да бъде създадено тържище за производители, където да предлагат продукцията си от месо, зеленчуци и млечни продукти. Жителите на Драганово изразиха удовлетвореност от ремонта на пътя Драганово – Брястовец, както и желанието си той да бъде завършен изцяло. Те поискаха от общинската фирма „Бургасбус“ да направи промяна в разписанието на сутрешния автобус, така че да не се налага учениците да пристигат прекалено рано в Бургас.

По инициатива на кмета Димитър Николов на обществените обсъждания във всички населени места в общината присъстват и представители на полицията от съответните РПУ- та, за да отговарят на въпроси свързани с престъпността. На срещата в Драганово бяха още общински съветници, представители на поддържащите фирми, както и на съответните общински ресори.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук