13.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Нова трагедия на пътя! Коли премазаха момиченце в Ловеч

30 разгневени сватбари започнали да раздават правосъдие

10-годишно момиченце е било затиснато между две коли в Ловеч по време на сватбата на сестра си. Детето е починало на място, съобщи БНТ. Инцидентът е станал около късно снощи на улица „Осъмска” зад хотел „Ловеч”. Детето заедно със своя приятелка e билo от другата страна на улицата откъм реката. Тръгнали са да пресичат и, по думите на свидетели, тогава от няколко метра са тръгнали два автомобила. Единият от тях е ударил детето.

Според свидетели, водачите на двата автомобила са се опитали да качат детето в единия от автомобилите и да го отвлекат. Към момента официална информация по случая от полицията няма. Единственото, което се знае, е, че в районното управление има задържан.

10-годишната Габриела Ангелова Горанова от Троян е поредната жертва на кола през тази седмица. По непотвърдена информация, момичето било блъснато от автомобил „Алфа Ромео“ 145, шофиран от Благовест Нанков, 20-годишен.

В ресторанта на хотела малката Габриела празнувала сватбата на сестра си. Вероятно са я изпратили до денонощния магазин пред хотела, но тъй като детето не познавало града, то минало зад него, където било връхлетяно от автомобила.

Разгневени сватбари започнали да раздават правосъдие. С размътени от алкохол глави около 30 цигани обърнали колата-убиец и още два автомобила. Полицията едва предотвратила вендетата. Води се разследване, като все още не е ясно какво е довело до трагедията. Записи от охранителни камери ще покажат дали шофьорът е карал по-бързо от допустимото или детето е изскочило внезапно и той не е могъл да реагира.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук