24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Нова улица в Индустриален и логистичен парк – Бургас

В момента на територията на Индустриален и логистичен парк – Бургас се изгражда нова улица. Това е локално пътно платно, което ще осигури пряк достъп между обособените квартали 42 и 46. Така ще се даде възможност за реализация и на парцелите, разположени във вътрешната част от територията.

Фирма „Термал инженеринг“ заяви готовност за старт на строителство на тяхната база през месец октомври. В момента се извършва промяна в идейния проект. „Роял спот“ дават старт на строителните дейности за изграждане на техния обект през октомври.

Фирмите „Вихри“ и „Хидробетон“ вече реализират своите проекти. Фирма „Зоомаркет“ завърши изграждането на металната конструкция на своето производствено хале, като предстои облицоването му със „сандвич“ панелни платна.

През последните два месеца Индустриален и логистичен парк – Бургас сключи предварителен договор с „Асти груп“ ЕООД – за изграждане на логистичен център и производство на метални конструкции, както и окончателен договор, изготвен в нотариална форма с „Премиум кар“ ЕООД – за изграждане на автосервиз и продажба на авточасти.

На предстоящото общо събрание на акционерите на „Индустриален и логистичен парк – Бургас“ АД, насрочено за 01.10.2015 г., предстои да бъде взето решение за извършване на покупко-продажба чрез провеждане на публично оповестен конкурс, съгласно подадено заявление за инвестиционно намерение от страна на „Стиб-2“ ООД, развиваща дейност в хранително-вкусовата промишленост.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук