14.3 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Новият терминал на Бургаското летище ще обслужва пътници от 29 декември

Първите пътници ще преминат през новия терминал на летище Бургас на 29 декември. Те ще пристигнат с полет на авиокомпания S7 от Москва, летище Домодедово, в 13:30 часа. Летище Бургас ще посрещне новата 2014 година на пълни обороти с ново лице – модерно, приветливо и дружелюбно, с модерни системи, отговарящи на високите европейски стандарти, напълно автоматизирани и предлагащи обслужване на световно ниво.

Проектиран от известни дизайнери и архитекти, новият пътнически терминал съчетава  модерен интериор и неповторима ваканционна атмосфера, преплетени идейно със символа на българската роза.

Атрактивни търговски зони с ресторанти, барове и магазини на известни марки, както и комфортни открити пространства се предлагат в услуга на пътниците на Терминал 2 на летище Бургас.

Общата стойност на инвестицията за изграждането на терминала и свързаната с функционирането му инфраструктура е 80 млн. лв.

Новите пътнически терминали на летище Бургас и летище Варна донесоха приз на дружеството за „Най-голяма инвестиция в туризма на 2013 г“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук