15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Новият треньор ще освежи нападателната мощ на Нефтохимик

Новият треньор на Нефтохимик Атанас Атанасов заяви, че ще освежи нападателната мощ на отбора. Днес специалистът бе представен официално пред медиите от спортно-техническия директор Костадин Джамбазов. Атанасов подписа за една година с опция за удължаване на договора.

orela predstavqne„Радвам се, че отново имам възможност да работя с Атанас Атанасов. Той доказа, че може да работи в трудни моменти и постигна добри резултати”, каза Джамбазов. Той отказа да коментира нападките на досегашния наставник Радостин Кишиев, като отбеляза, че за него случаят е „затворена страница”.

„Изключително съм радостен, че отново съм в Бургас, начело на Нефтохимик. При последния ми престой тук трудностите не бяха малко, но мисля, че като амбиция и желание се справихме. Радвам се, че пак съм тук – този път при коренно различна ситуация. Обадиха ми се в неделя вечерта и приех. Щом съм го направил, значи за мен нещата съвсем не са загубени”, заяви новият треньор на Нафтата. Атанасов отбеляза, че поканата е дошла изненадващо, а самият той от половин година не е посещавал Бургас.

„Не съм наблюдавал мачовете на Нефтохимик, но се познавам с някои от футболистите. Набелязал съм и две попълнения, които ще се опитаме да привлечем до края на трансферния прозорец – това са нападател и вратар. Особено в атака – трябва да се подсилят нещата”, отбеляза специалистът. Той увери, че няма да има промени в треньорския щаб на „шейховете”.

„Където и да работя, отборът ми трябва да има цел. Целта на Нефтохимик е обявена още в началото на първенството – завръщане в А група и аз смятам, че е напълно постижима. Във футбола трябва да постигаш резултати – иначе си заминаваш”, завърши Атанасов.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук