14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Новият шеф на МВР Бургас с три приоритета за противодействие- наркотици, ДДС и битовата престъпност

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров представи пред ръководния състав новия директор на ОДМВР – Бургас  Георги Костов. Той е назначен със заповед на министъра на вътрешните работи в оставка Цветлин Йовчев. Пред него стоят три основни приоритета – противодействие на наркоразпространението, на злоупотребите с акцизи и ДДС и на битовата престъпност.  Георги Костов МВР БургасЛазаров благодари на досегашния временно изпълняващ длъжността директор Калоян Калоянов, че е превел дирекцията пред сериозни трудности, свързани с началото на летния сезон.

Светлозар Лазаров съобщи, че през този месец в помощ на бургаските полицаи ще бъдат командировани допълнителни екипи, за да подпомогнат оперативно-издирвателната дейност и  охранителната работа.

Главният секретар призова полицаите да продължат да изпълняват ангажиментите си с високо ниво на професионалност , демонстрирани до момента и им напомни, че пикът на летния сезон предстои.

Досегашният временно изпълняващ длъжността директор на ОДМВР Бургас Калоян Калоянов е назначен за зам.-директор на областната дирекция.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук