16.5 C
Бургас
неделя, май 26, 2024

Нови бразилци се приъединиха към „акулите“

От днес групата на „Черноморец – Бургас“ се увеличи с още шестима футболисти. Първа тренировка в предсезонната подготовка с отбора направиха Муса Койта и Енис Хайри, които се прибраха снощи в Бургас. От тази сутрин с отбора тренира и 24 годишният Димитър Воденичаров, който е играл за „Спартак“ Варна, Славия и „Пирин“ Благоевград.novi-brazilci.jpg         Във фитнеса остана Рикардо Андре, който ще се включи в тренировките на отбора днес следобед. Двама от чаканите играчи на проби – Ернане Кампос, атакуващ полузащитник на 26 години, играл за „Вашку да Гама“ и „Ипатинга“ и 23 годишният нападател Елисон Дос Сантос –  Итакари, преминал през „Виториа“, „Тупи“, „Ипатинга“ и японския „Консадол Сапоро“ вече са в Бургас и преминаха сутринта медицински изследвания на стадион „Лазур“, като днес следобед ще направят и първа тренировка с отбора на „акулите“.

         Сутринта старши – треньорът на „Черноморец – Бургас“ Димитър Димитров подложи на първия сериозен тест за физическа издръжливост своите футболисти. Играчите изпълниха специален комплекс от бегови упражнения за определено време, които ще дадат допълнителна информация на треньорското ръководство за моментното състояние на всеки състезател, непосредствено след приключване на лятната ваканция.

На следобедното занимание, което е с начален час 18.00 и ще се проведе на кампуса „Гнездо на акули“, Димитър Димитров ще разполага с група от 28 футболисти, като ще има възможност да види в игра двамата бразилци, кандидати да облекат синята фланелка на отбора, както и играчите, които от днес се присъединиха към подготовката на тима.  

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук