12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Нови придобивки в Каблешково

Кметът на община Поморие Иван Алексиев, заместник-кметовете Янчо Илиев и Илия Джингов и кметът на град Каблешково Елена Бояджиева откриха нова детска площадка и фитнес на открито в град Каблешково. Новите съоръжения се намират до спортното игрище и пространството около тях е благоустроено с алеи за разходка, фонтан и чешма с изворна вода.

Още при откриването на игрището, през месец март тази година, кметът Иван Алексиев заяви, че това място ще стане най-прекрасното кътче в града. И сега жителите на Каблешково получиха новите придобивки точно на празника на града – 28 септември. Кметът Алексиев поздрави всички присъстващи за празника и им пожела с радост да използват новите съоръжения.

„Благоустрояването на този район беше приоритетно за тази година. Вече имате прекрасно място за отдих, спорт и разходка”. – добави той. Кметът на град Каблешково Елена Бояджиева изрази благодарност към община Поморие и призова съгражданите си да пазят новите придобивки и да ги използват отговорно.

Тържествата за празника на града продължиха с концерт на голямата българска народна певица Гуна Иванова. Малки и големи извиха кръшни хора на централния площад под звуците на прекрасните й изпълнения. В НЧ „Атанас Манчев 1920” бе открита и изложба на  картини живопис „Светът е море”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук