24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Новоизбраният кмет на Лозенец положи клетва

Петнадесетото заседание на Общински съвет-Царево започна в 9:00 часа на 12 май 2017г. с полагането на клетва на новоизбраният кмет на кметство Лозенец. След провеждането на частични местни избори за кмет на кметство Лозенец, на 30 април 2017г, кандидатът на ПП ГЕРБ г-жа Женя Гандиева бе категорично избрана от жителите за кмет на морския курорт.

„Заклевам се в името на Република България да спазвам Конституцията и законите на страната и във всичките си действия да се ръководя от интересите на гражданите на Община Царево и да работя за тяхното благоденствие.“ – каза днес пред кмета на Община Царево, Общински съвет и присъстващите граждани, г-жа Гандиева. От трибуната на Общински съвет Царево, инж. Лапчев поздрави новия кмет на Лозенец:
„ Работата като кмет е една нелека задача, тя е мисия с 24 часово работно време. Поста, който заемате Ви обвързва с голяма отговорност, тъй като Лозенец е една от перлите на Южното Черноморие и да си негов градоначалник е повече от отговорна задача. Категоричната победа на изборите показа, че жителите Ви имат голямо доверие, сигурен съм, че ще го оправдаете. Ние всички тук ще работим заедно с Вас, за развитието на Лозенец.“

На днешното заседание бе одобрено и кандидатстването на Общината с проектно предложение „Социално предприемачество за професионална интеграция и приобщаващ растеж“ по процедура „Развитие на социалното предприемачество“ на ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 год.
Общинските съветници на Царево приеха и Стратегията за развитие на социалните услуги в Общината за периода 2016 год.-2020 год., както и приеха Годишния план за развитие на социалните услуги в за 2018 год.
Днес бе приет и Годишния финансов отчет на „МЦ ОБЩИНСКИ МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР- I-ЦАРЕВО “ ЕООД към 31.12.2016 год. и обявяването на същия в Търговския регистър при Агенцията по вписванията.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук