16 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Норбеков за втори път в Бръшлян за „работилница на успеха“, яде зелник и манов мед

Международен поход с Работилница на успеха „Странджа-2014“ организира Норбеков в България от 7-17 август. Последователите на узбекския автор на уникална оздравителна методика, базираща се на 18 патента и фундаментални открития в областта на психофизиологията, се събират в с. Бръшлян в петък. С Норбеков пристигат преподаватели по неговата методика от най-висок ранг. Той споделя, че е влюбен в мистичната Странджа и във фолклора ни и затова идва за втори път в селото, което е архитектурен резерват.

снимки: norbekov.bg
снимки: norbekov.bg

 

Норбеков и съпругата му ще бъдат настанени в типична странджанска къща в горната част на селото, под планината. Местната фолклорна група е подготвила  за гостите типична странджанска седянка, богато фолклорна програма и угощение със зелник/баница с лапад/, манов мед, кисело мляко и зеленчуци от селските градини. Местните ще изненадат Норбеков и с вечеря на фенери и с гайда, край параклиса „Св. Пантелеймон“. Светецът се смята за  покровител на селото, а местността с параклиса казват, притежавала космическа енергия.

Групата ще посети най-старато тракийско светилище Индипасха и Мишкова нива, край Малко Търново, където казват се намирала гробницата на египетската полубогиня Бастет.

Работилница на успеха на Норбеков обхваща лекции, тренировъчни упражнения за събуждане на интуицията, за формиране на бъдещи събития, разкритие на творческите способности, повишаване ефективността на бизнеса и развитието на лидерски качества, както и укрепване на семейните семейните отношения, самореализация, възпитаване на характер на победител.

Бръшлян, Норбеков

През 1998 година в Москва Норбеков създава Института за самовъзстановяване на човека. Институтът организира тренингови сесии по системата на Норбеков в 28 страни по света — в Русия, Балтийските страни, Европа, Северна Америка, Израел, а през тренинговите курсове са преминали около 2 500 000 човека.

снимка: това е къщата, в която ще отседне Норбеков със своята съпруга
снимка: това е къщата, в която ще отседне Норбеков със своята съпруга

Системата на Норбеков е уникална система за самовъзстановяване на човека. Още в древността хората са знаели как да живеят дълго и без болести и как за кратки срокове да се възстановяват от недъзите си. Тези знания са се предавали от учител към ученик и са били недостъпни за широк кръг от хора. Норбеков връща уникалните знания на хората. Системата се състои от няколко нива: учебно-оздравителни – първо и второ ниво, основен курс – за разкриване на уникалните способности на човека; VIP – решение на бизнес задачи, достигане на успехи и благоденствие.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук