11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

НФСБ: В Бургас ще има нов МОЛ на мястото на стадион „Черноморец“

МОЛ, жилищни и офис сгради щяло да има на мястото на стадион „Черноморец”, алармираха днес общинските съветници от групата на Национален фронт за спасение на България. Според тях, имало план за събарянето на стадиона и прилежащите към него сгради, в който участвали представители на община Бургас и бизнеса в града. Проблемът с ПФСК „Черноморец” не е от вчера.

Умишлено се върви към фалит, смятат националистите. Само един глас пък не им достигнал, за да свикат извънредна сесия на местния парламент, на която въпросът с бъдещето на спортните имоти на общината да бъде дискутиран.

На днешната си среща, от НФСБ поискаха оставката на кмета Димитър Николов като зам.-председател на ГЕРБ, тъй като не успял да опази общинските имоти от интересите на крупни бизнесмени. Общинските съветници са на мнение, че е необходимо неотложно и радикално решение, каквото може да бъде единствено отчуждаването и провъзгласяването като публично общинска собственост на спортен комплекс „Черноморец“ и стадион „Лазур“, където Община Бургас притежава почти половината от терена.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук