24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

НФСБ обвиняват зам. кмет във вулгарен език, искат среща с Николов

Групата общински съветници от НФСБ  поканиха бургаския кмет на работна среща, за да се изяснят отношенията на националистите със зам. кмета по строителството Костадин Марков. Според съветниците от партията на телевизия СКАТ,  на последната сесия Марков си позволил за пореден път да нападне и обиди грубо общински съветници от ПП НФСБ.

снимка: водачът на групата на НФСБ Валентин Касабов

Тази негова реакция не била провокирана по никакъв начин от групата на „Национален фронт за спасение на България“. „Арогантното поведение на Вашия зам. кмет се превърна в тенденция. Вулгарният език, недопустимите нападки и обиди често са извън контекста на обсъжданите докладни. Считаме, че подобен разговор  ще бъде особено полезен  за бъдещата ни обща работа и за гражданите на гр. Бургас. Очакваме въпросната среща да се проведе в 7-дневен срок, в удобно за Вас време и място”, пише в откритото писмо разпространено днес.

В същото време от ГЕРБ също се оплакват от държането на НФСБ в местния парламент. В отворено писмо в неделя те ги обвиниха, че превръщат заседанията в цирк, използват в залата обиди, лични нападки, вулгарен език. По този начин представителите от НФСБ се опитвали да превърнат заседанията на Общинския съвет в пошло риалити шоу на телевизия СКАТ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук