16 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Обиколка на България за водещи индийски туроператори

София. От днес до 4 септември ще се проведе обиколка на България, организирана от МИЕ, за група от 9 водещи индийски туроператори. Сред тях са мениджъри от компании, чиято дейност е насочена към реализиране на екскурзии за един от най-големите сектори индийски туристи – корпоративния, при който обичайно пътуват големи групи.

Целта на опознавателната визита е да бъдат популяризирани български туристически забележителности, които представляват специфичен интерес и съвпадат с профила на индийския турист. Програмата на гостите включва разглеждане на София, Пловдив, Бургас, Несебър, Варна и Велико Търново, съобщават от министерството.

До края на септември предстои второ посещение на група индийски туроператори в България. Обиколките се реализират в резултат от постигната договореност на Службата по търговско-икономическите въпроси на България в Индия с авиокомпания за предоставяне на безплатни самолетни билети по проекта и е част от стратегията по налагане на България като нова туристическа дестинация в Индия.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук