12.6 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Областен и пристанищни работници обсъждат бъдещето на порта

Днес ще се проведе среща с областния управител на Бургас Павел Маринов за обсъждане бъдещето на пристанището, съобщават от Областна администрация-Бургас. Това ще се случи от 12 часа в сградата на Областната администрация. Поканени са всички работници и служителите от „Пристанище Бургас”.

Областна управа - Бургас

Областният управител призова директора на „Пристанище Бургас” ЕАД да не злоупотребява с доверието на работещите в пристанището и да спре незабавно с опитите за противопоставяне на интересите на гражданите на Бургас с тези на работещите в Пристанището.

Решението за създаване на Зона за обществен достъп е взето съгласно действащото българско законодателство, спазени са всички процедури и срокове и е съобразено с интересите на всички участници в проекта. Осъществяването му ,ще донесе огромни ползи за целия град и косвено за цялата държава.

Преки ползи, като участници в пристанищните дейности, ще има и за работещите в „Пристанище Бургас” ЕАД чрез увеличаване на заплатите и стабилизиране на работните места, както и увеличаване на щата с нови специалности.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук