11 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Областният управител представи приоритетите си на кметове в областта

Областният управител Константин Гребенаров представи политическия си кабинет пред кметове и председатели на общински съвети от областта. Срещата се състоя в залата на Областна администрация.Гребенаров очерта основните приоритети, които ръководството на Областна управа поставя пред себе си по време на управленския си мандат. Сред тях са  работа в сферата на пътната инфраструктура, конкретно пътния възел Бургас – Созопол – Меден Рудник, обходния път за Варна, както и пътя Несебър – Слънчев бряг – Бургас.

„Ще се стремим да въведем ред в концесиите на плажовете, както и в крайбрежното строителство, защото туризмът е изключително важен за нашия регион“, подчерта Константин Гребенаров.

В заключение областният управител наблегна, че от всички приоритети най- важния е именно общински съвети, кметове и Областна администрация да работят в един екип, чиято цел да бъде по-добрия начин на живот на гражданите на Бургаска област.

Всички присъстващи се обединиха около идеята да работят заедно в открит и конструктивен диалог. „Различната партийна принадлежност не трябва да е пречка за съвместната ни работа“, заяви в заключение Областният управител.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук