12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Образувано е досъдебно производство за боя в Средец

Под надзора и ръководството на Районна прокуратура-Средец е образувано досъдебно производство за извършен побой в питейно заведение

Във връзка с медийно оповестен на 18.08.2016г. случай, касаещ инцидент случил се в гр.Средец, Обл. Бургас за нанесен побой на две лица, съобщаваме че в 00.10ч. на 18.08.2016г. е започнало досъдебно производство, срещу виновно лице за това, че на 17.08.2016г., около 22.30ч. в гр.Средец, ул.Цвятко Радойнов“ 36, извършил непристойни действия грубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неуважение към обществото – престъпление по чл.325, ал.1 от НК.

До момента е установено, че инцидентът се е случил в питейно заведение, където двете пострадали лица са били посетители. Нападателите също са влезли в заведението, като поводът за агресивното им поведение е отказ да им бъде сервиран алкохол, т.к. са били в явно нетрезво състояние. Ядосани от този отказ, те започнали да повреждат находящото се заведението имущество, включително влезли в саморазправа с останалите посетители.

Извършен е оглед на местопроизшествието. Предприети са действия по установяване на съпричастните към възникналия инцидент лица, като три от тях още в ранните часове на 18.08.2016г. са задържани по реда на ЗМВР. Към момента на пристигането на полицейските служители, на мястото на инцидента е била само съдържателката на заведението, която е подала съобщението. Самото съобщение е било за възникнало масово сбиване между 40 лица от ромски произход.

Случаят се наблюдава от Районна прокуратура – Средец.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук