9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

ОБРАТЕН ЕФЕКТ ПРЕВЪРНАХА КОНЦЕРТА СИ НА „НА ТЪМНО” СЦЕНАТА В НЕЗАБРАВИМ КУПОН

 Spirit of Burgas започна! Шестте сцени на фестивала сложиха силно начало на четвъртото издание на събитието, което в първата вечер събра повече от 3000 души!

„На тъмно“ сцената  бе открита от бургазлиите Bee in the Bonet и пънк-рок бандата Bright Sight. След тях на сцената се качиха Млък!, които макар и в намален състав (но с разбиващи хитове като „Всички мразим красивите и умните“), доказаха на феновете си защо до момента са свирили на една сцена с Marilyn Manson и пънк легендите Toy Dolls!

За купонджиите от 7EDEM пък, концертът на „На тъмно“ сцената беше първото им участие в Spirit of Burgas, но шоуто им моментално повиши градуса на настроението пред сцената. Всички запяха добре познатите хитове като „Всички сме луди, луди“, а рефренът „Секс – никога повече няма да бъда жираф“ (парче от предстоящия албум на 7EDEM) се разнасяше из фестивала дълго след края на концерта им.

Това беше и най-подходящия момент на „На тъмно“ сцената да се качат Обратен ефект, които неусетно утроиха публиката пред сцената! Малко преди концерта, Обратен ефект се заканиха да превърнат участието си в Spirit of Burgas в незабравим купон и подобаващо изпълниха обещанието си. Мощният вокал на фронтмена Ники Попов разнесе над бургаския плаж хитовете на бандата, а атмосферата пред сцената стана истински взривоопасна! На сцената Обратен ефект отпразнуваха и рождения ден на басиста си и обявиха, че са готови с парчета за нов албум, който обещаха да издадат веднага, щом открият най-добрия начин той да се появи на пазара!

В този момент „На тъмно“ щафетата поеха Maze. Специфичният им ню метъл, подплътен с мелодичност и динамика вече има своята вярна публика. Бандата изсвири парчета от първия си албум „Cell 7034“, а специфичният стил на вокалиста им не остави безучастни феновете пред сцената.maze.jpg

Последният акорд в програмата на „На тъмно“ сцената първата вечер сложи ZIONLIONZ’s REGGAE EXPERIENCE. Това ще се случва и в предстоящите две вечери на Spirit of Burgas 2011.

За втория ден от фестивала (13 август 2011), „На тъмно“ са подготвили още по-атрактивен купон. Ска, пънк, реге и суинг звуци ще завладеят сцената, която още в 20 часа ще бъде открита подобаващо от Skre4. Frontero, Mazut, The Pomorians и La Muchedumbre (със специалното участие на 4efo The Machine) ще довършат започнатото, така че се забавлявайте на „На тъмно“ сцената и тази вечер. obraten-efekt-4.jpg

Междувременно не пропускайте да попълните талон за томболата на веригата, която ще раздаде още два безплатни билети за фестивала.  Талоните за участие може да откриете и пуснете в магазина „На тъмно“ (ул. Богориди 16), а в 18 ч. късметлията ще бъде изтеглен във Фен зоната „На тъмно“ пред входа на фестивала.

Във фестивалната шатра „На тъмно“ можете да откриете най-новите артикули и идеи на марката, както и да си направите индивидуална значка със своя снимка! Около шатрата ще можете да срещнете и музикантите от „На тъмно“ сцената и да се запознаете с тях!shatra-na-tamno.jpg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук