12.6 C
Бургас
сряда, май 1, 2024

Обходът на Бургас ще бъде готов през септември

Това стана ясно от думите на премиера Бойко Борисов при посещението му в Бургас. Той увери, че се работи и по разширението на пътя Бургас – Слънчев бряг, но не се ангажира със срокове за изпълнението на проекта. Четири или пет млн. лева пък ще бъдат отпуснати от държавата за довършването на спортната за „Арена” – Бургас.

пътен възел българово

По-рано днес Бойко Борисов откри нова детска площадка в Борисовата градина, която е изградена след дарение от Нефтената рафинерия. На събитието присъстваха кметът на община Бургас Димитър Николов, областният управител Вълчо Чолаков и президентът на рафинерията, който връчи сертификат за дарение на Николов.

„Благодаря за това дарение. Днес разбрах, че е подписан и нов документ, който ни дава възможност да изградим нова, екологична детска градина в най-големия жилищен комплекс на Бургас – „Меден рудник””, каза кметът Димитър Николов по време на откриването.

От своя страна, министър-председателят допълни: „Прекрасни са дечицата тук, кметът е добър. Направихме магистрала и аерогара, работим по обхода на Бургас. Пречиствателната станция и депото за отпадъци са готови.”

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук