11.1 C
Бургас
събота, март 30, 2024

Обществен дарителски фонд организира вечер на дарителството за трети път

За трета поредна година „Обществен дарителски фонд – област Бургас” организира „Дарителски кръг – За Бургас”. Събитието ще се състои на 3 декември от 18 часа в КЦ ”Морско Казино” – зала „Георги Баев”.

Дарителският  кръг  обединява прогресивно мислещи хора, които имат интерес да даряват в подкрепа на граждански инициативи за позитивна социална промяна. Срещите на кръга дават възможност на дарителите да влязат в пряк контакт с организации и неформални групи от гражданското общество, които представят оригинални идеи, свързани с подобряване на качеството на живот в общността.

Събитието е уникален метод за набиране на средства от индивидуални дарители по метода на „ The Funding Network”, изключително популярен в Европа. Чрез този иновативен подход „Обществен дарителски фонд- област Бургас” ще набере средства в подкрепа на проекти, които ще се реализират на територията на областта.

Мисията на  Фондация „Обществен дарителски фонд – област Бургас” е да подпомага развитието и утвърждаването на гражданското общество в област Бургас, като насърчава сътрудничеството между органите на местното самоуправление, нестопанските организации и бизнеса за устойчиво местно развитие. Мероприятието се организира за трети път на територията на област Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук