11 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Общината предупреждава за дъжд, вятър и студ

Община Бургас предупреждава за дъжд, вятър и студ. Община Бургас представя на бургазлии метеорологичната прогноза за дните до 25 октомври. Днес /вторник – 21 октомври/ през нощта ще е предимно ясно. Ще духа слаб югозападен вятър. Минимални температури 9-14 градуса.

Дъжд

Утре ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Все още ще е топло, с максимални температури 20-25 градуса. Вълнение 1-2 в открито море. Температура на морската вода 16-18 градуса. Изгледи за периода 23-25 октомври:
През нощта срещу четвъртък облачността ще се увеличи и през деня навсякъде ще завали. Вятърът постепенно ще се усили и ще се обърне от изток-югоизток.

Минималните температури слабо ще се повишат, а дневните ще се понижат и максималните ще са между 15 и 20 градуса. В петък валежите временно ще отслабнат и спрат, както и вятърът. Температурите ще се понижат с още 2-3 градуса. В събота с умерен до силен, по Черноморието силен до бурен вятър от север-североизток, ще започне да нахлува студен въздух. Ще има повсеместни валежи, на места със значителни количества. Температурите чувствително ще се понижат, ще са без добре изразен дневен ход – по Черноморието от 5 до 10 градуса.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук