13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Община Царево представя богата Коледно-Новогодишна програма

Празничната програма на община Царево тази година ще зарадва своите жители от различни поколения. Програмата в Община Царево за Коледно-Новогодишните празници започна със запалването на светлините на коледната елха в центъра на града, на 10 декември. Коледното дърво и украсата на града осветиха и премениха Царево за предстоящите празници. Празничните събития, организирани от община Царево продължават през целия месец.

IMG_0467Коледно-Новогодишната програма на общината е изпълнена с много и различни мероприятия – спортни турнири, мюзикъл, театър, концерти на самодейни състави, изложби, църковни песнопения, традиционни обичаи и др. Най-малките жители и гости на Царево ще могат да се срещнат и да получат своите подаръци от Дядо Коледа на градския площад в дните между 12 и 19 декември.

В навечерието на Рождество Христово, на 22 декември, община Царево кани жители и гости на града на тържествен празничен концерт, който ще ни зареди с коледно настроение за предстоящите празници. Коледният концерт е от 18:00 часа в НЧ „Г.Кондолов -1914”. Коледарски песни и наричания ще огласят улиците и домовете в Царево на 24 и 25 декември, за да пожелаят здраве и берекет.

В новогодишната нощ жителите и гостите на града, които са решили да посрещнат новата 2015 година на градския площад, ще могат да вдигнат новогодишна наздравица, а в първите минути на новата година празнични илюминации ще осветят небето над града.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук