13.2 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Общинските съветници на ГЕРБ в областта с общи инициативи

Общинските съветници на ГЕРБ от всички населени места в Бургаска област ще излизат с общи действия и инициативи по важни въпроси, касаещи хората и общините в областта. Това бе решено на среща между областното ръководство на ПП ГЕРБ, общински съветници и кметове на кметства от Бургаско, избрани на местните избори през октомври миналата година. Участниците в срещата стигнаха до извода, че общите инициативи ще помогнат за по-ефективното прилагане на законите от местните органи на управление, както и ще доведат до по-бързото решаване на обществено значими проблеми. За целта общинските съветници на ГЕРБ в Бургас се разбраха да работят в тясно сътрудничество с колегите си от другите общини.
sreshta.JPG„Нашата цел е да изградим една устойчива мрежа между всички членове на организацията ни, влезли в местната власт, да разширим и подобрим методическите умения на нашите кадри  в управлението на общинските администрации и кметствата“, заяви областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев.
Разработването на проекти, по които да се кандидатства за средства по европейските фондове бе друга тема            , която бе обсъдена на срещата. Евродепутатът на ГЕРБ Румяна Желева обеща пълно съдействие и информация за оперативните програми на ЕС.“Трябва да се полагаме всекидневни усилия за изграждане на гражданското общество и европейското самочувствие, което заслужаваме“, заяви кметът на община Бургас Димитър Николов. Той призова колегите си да бъдат много активни и да работят изключително в полза на хората.“

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук