15.4 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Общински детски комплекс приема малчугани за лятна занималня

Общински детски комплекс – Бургас /ОДК/ организира прием на деца в детска, лятна занималня. Малчуганите ще имат занимания от началото на юни до края на август. Приемът на документи започва в началото на следващата седмица и ще продължи до 16 май 2014.

ОДК Бургас

Необходимите заявления и тази година родителите ще попълват онлайн, след което ще изпращат на електронния адрес на ОДК – Бургас: [email protected] Всичко необходимо е поместено в официалната Интернет-страница на комплекса.

Оттам уточняват, че при записването ще се взема предвид дата и часа на подаване на документите. Списъците с приетите деца ще бъдат обявени на odk-burgas.com на 21 май тази година. Месечната такса за детската занималня е 42 лева за 4 часа и 84 лева за 8 часа. Внася се лично от родителите в касата на ОДК-Бургас в началото на всеки месец.

„Заниманията на децата ще се провеждат по предварително изготвена програма, която ще се публикува в началото на всяка седмица на сайта ни. Заниманията включват художествени и спортни дейности. Предвидили сме много посещения на музеи, библиотеки, игри и разходки в парка, екскурзии. Трябва да отбележим, че таксите за посещението на музеите и разходите за транспорт за екскурзиите се заплащат допълнително”, обясни директорът на ОДК – Бургас, Пепа Ангелова.

Децата на възраст от 7 до 10 години могат да посещават детска занималня от 8:30 до 12:30 часа и следобед от 13:30 до 17.30. По време на обедната почивка, родителите трябва да вземат децата и да им осигурят обяд. Децата на 6–годишна възраст могат да посещават само полудневна занималня по избор – сутрин или следобед.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук