9.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Общински съвет – Поморие прие новия си правилник

Второто редовно заседание на Общински съвет – Поморие се състоя днес, 05.12.2015 г. в залата на Общината. Като първа точка от дневния ред бе приет Правилникът за организацията и дейността на съвета, неговите комисии и взаимодействието му с общинската администрация.

Местните управници избраха за заместник-председател на Общински съвет – Поморие Юсеин Мехмед и определиха председателите и състава на постоянните комисии.

В рамките на провелото се заседание положи клетва новият общински съветник Пламен Асенов Огнянов, който по-късно бе избран за един от членовете на Комисията по законност и обществен ред. Останалите членове в тази комисия са Ася Пеева, Борислав Ангелов, Неделчо Стайков, Ива Кусева, Даниела Радева и Катя Христофорова – председател.

В състава на комисията по образование, култура, вероизповедания, здравеопазване и социална политика влизат Адам Адамов, Борислав Ангелов, Никодим Стоянов, Даниела Радева, Васил Костадинов и Невзат Топал. За председател на комисията бе определена Ася Пеева.

Доктор Милена Енева оглави комисията по устройство на територията, строителство, околна среда и общинска собственост, като останалите членове са Христо Широков, Никодим Стоянов, Смаил Смаил, Ради Рашков, Георги Вражев и Илиан Щерев.

За председател на комисията по финанси и европейска интеграция бе определен Илиан Щерев. Юсеин Мехмед, Никодим Стоянов, Милена Георгиева, Георги Трухчев, Живко Куцаров и Христо Парашкевов също са част от състава й.

Комисията по туризъм, търговия, спорт, младежки дейности и основни поминъци се оглавява от Живко Куцаров и включва Ива Кусева, Ради Рашков, Христо Широков, Георги Вражев, Христо Парашкевов и Неделчо Стайков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук