11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Ограбена бургазлийка благодари на МВР Бургас

59- годишна бургазлийка, която беше нападната и ограбена в парк „Изгрев“ в Бургас, е изпратила благодарствено писмо до МВР Бургас. Тя благодари за   бързото разкриването на грабежа на дамската чанта, съдържаща сумата от 800 лв., дебитна карта, лична карта и парфюм. В писмото  се казва :

«Огромна е благодарността ми към служителите на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас, които за броени часове разкриха извършителите на дръзкия грабеж. За мен беше развенчан мита за «лошите» полицаи, който напоследък се шири. Само за 2 – 3 часа от сигнала за нападението ми, крадците бяха заловени и всичко ми беше върнато.

Горещо благодаря на всички служители на Второ Районно управление «Полиция» – Бургас. Те всички, без изключение, бяха много отзивчиви, държаха си много топло с мен – една случайно пострадала гражданка! Благодаря Ви, момчета!»

Припомняме, че жената бе нападната в гръб от двама младежи. След задържането им, стана ясно, че са с криминално минало. Това са  В.С., 24 годишен и Ж.А., 19 годишен, и двамата от Бургас.

 По случая бе образувано бързо полицейско производство.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук