17.6 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Огромни динозаври превзеха улиците на Бургас

Огромни динозаври – високи 5 метра и дълги 7 метра превзеха улиците на Бургас. С внушителните си размери и атрактивен вид, те впечатлиха  и развеселиха децата, въпреки дъждовния ден. Любопитни бургазлии запечатаха с фотокамери емоцията, която ни връща хилядолетия назад. Нашествието на праисторическите животни е част от програмата на фестивала „Включи града“. В 17 часа днес динозаврите отново ще преминат по улица „Богориди“.

Уличният спектакъл „Динозаври” ще бъде представен от една от най–изявените съвременни артистични трупи в Европа – „Close Act” от Холандия. Те гостуват за първи път в Бургас, след редица участия в почти цяла Европа, Канада, Бразилия, САЩ, Мароко, Индия и др.

И тази година програмата в сегмент „Пърформанс” на фестивала „Включи града” е изключително интересна и разнолика – освен нетрадиционни  улични представления, тя ще ни предложи „програма на свещи”, куклен театър на открито, танцови спектакли – общото между всички тях е, че излизат от традиционните зали и премахват границата между артисти и публика.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук