11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

ОДК с национален конкурс за Световния ден на водата

На 20 и 21 март 2014 г. Общински детски комплекс-Бургас ще бъде домакин на поредното издание на Националния конкурс „Водата- извор на живот“, което по традиция е посветено на Световния ден на водата-22 март. Конкурсът се провежда в 4 раздела: „Литературно творчество“, „Изобразително и приложно изкуство“, „Фотография“ и „Мултимедийни презентации“.

деца

На 20 март от 9.30 часа в Културен център „Морско казино“ ще се проведе националната защите на допуснатите 33 презентации от цалята страна, разделени в две възрстови групи / 6-8 клас и 9-12 клас/. В състава на журито са включени експерти по екология и опазване на околната среда от ВиК-Бургас, Басейнова дирекция за Черноморски район- клон Бургас и други.

На 21 март от 16.00 часа в Младежки културен център-Бургас ще се проведе официалното награждаване на отличените в другите раздели на конкурса и ще бъде открита изложба с фотографии и рисунки. Наградените ще получат грамота, плакет и материални награди, осигурени от Община Бургас, ОДК-Бургас и Басейнова дирекция-Варна.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук