11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Окончателно: Инфаркт и асфикция са причинили смъртта на студента от НСА Раид Шемери

Окончателното заключение за смъртта на младежа е асфикция и инфаркт. Кое е първото не може да се твърди, но има задушаване от собствените течности и повръщано. Това заяви съдебният лекар д-р Яни Златин. Той е изпратил искане за експертиза, която да установи има ли наркотични вещества в кръвта на студентът от НСА Раид Шемери, който мистериозно издъхналия в благоевградския хотел „Луксор“, пише struma.com.

Съдебният медик обяснил на родителите, че около трупа на младежа са намерени хапчета-анаболи и това би могло да бъде вероятна причина за смъртта. Родителите обаче не приеха думите му и в неделя поискаха повторна аутопсия.

Засега няма данни реаутопсия да е правена в София.

Приятели на Раид твърдят, че той не взимал анаболи повече от година. Недоумяват как така полицията е открила анаболи в хотелската му стая. Полицията твърди, че заедно с вино, което пили със сина на собственика на хотела Левунлиев, Раид е взел и анаболи. Ако е студентът не е използвал помощни вещества в продължение на година и на купона в „Луксор“ е решил да вземе, то това би могло да е натоварило сърцето му и комбинацията анаболи -алкохол се е оказала смъртоносна. Препиването също е възможен вариант за смъртта Шемери. Възможно е да му прилошало на сън, да е повърнал е и да се е задушил, а сърцето да е гръмнало.

Раид Шемери ще бъде погребан утре в 12 часа в бургаските централни гробища. Негови приятели от Благоевград вече са в Бургас.

източник: 24 часа

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук