15.1 C
Бургас
четвъртък, март 28, 2024

Окритият скелет в „Старата баня“ е на човек, облечен в анорак

Откритият склет в сградата на „Старата баня“ в Бургас е на човек, съобщиха от МВР Бургас. Около 09.30 ч. днес в Първо Районно управление – Бургас е получено съобщение от работник към строителна фирма, ангажирана с обновяване сградата на „Старата баня”, разположена в близост до ОУ „Любен Каравелов” за това, че открил кости, наподобяващи на човешки скелет.

Своевременно към сградата на „Банята” се отправили полицейски служители, които констатирали, че находката е намерена в най-ниското приземно избено помещение, където се съхранявали метални цистерни. По данни на свидетели помещението било наводнено в последните десет години, като в него освен костите са открити множество животински останки и отпадъци.

С помощта на служители от Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението” – Бургас избата е отводнена, като откритите останки / череп, част от тяло, облечено с анорак и други кости/ са откарани в Катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ – Бургас за извършване на аутопсия, приблизително датиране на смъртта и евентуално причината за настъпването й.

Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук