17.1 C
Бургас
събота, май 18, 2024

Определят балканския шампион по ММА в Банско

Първият турнир от най-голямата българска професионална бойна верига „MAXFIGHT” за 2012 година ще гостува на 11 февруари в един от най-красивите ни зимни курорти  Банско.  Зрителите ще станат свидетели на мач за определяне на балкански шампион по ММА. В турнира участие ще вземат майсторите в бойните спортове Росен Димитров – Близнака и Красимир Младенов – Бореца.

Екипът на „MAXFIGHT” и БФММА плануват силна година и очакват стойностни събития. Вече се работи по организацията на Балканско Първенство по ММА, на което домакин ще бъде град София през пролетта. В балканиадата ще участват бойци от България, Гърция, Турция, Сърбия, Полша, Хърватска, Словения и др. В календара на БФММА са предвидени и две аматьорски състезания до края на годината.

 

В началото на месец март е планиран най-грандиозният професионален турнир по ММА, който ще се проведе в зала Арена „Армеец“. На него ще вземат участие едни от най-изявените ни ММА бойци като Благой  Иванов – Багата, Любомир Симеонов – Гребеца, Румен Димитров – Близнака, Атанас Джамбазов, Недялко Караджов и др.  За ръководството на „MAXFIGHT”  този турнир ще бъде голямо предизвикателство, с оглед на високото ниво на професионалните мачове и създаването на приятна атмосфера.

 

До края на 2012 година професионалните турнири, които ще организираме ще са между 7 и 10.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук