11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Орхан Мурад за Сузи пред „Zonaburgas“: Тя е момиче с цели и мечти /снимки-видео/

Само дни след като беше публикуван в социалните мрежи нов музикален клип провокира противоречиви реакции и много коментари в социалната мрежа. Става дума за песента „Луцифер и Буда“ на Сузанита и Каската. След като песента се завъртя в Интернет, стана ясно, че изпълнителката е само на 14 години, а баща й е известният музикант Орхан Мурад. 

„Нищо не ме смущава като баща. Тя е момиче с цели и мечти. Аз като родител съм длъжен да й помогна. Всичко зависи от това какво ще стане занапред. Всеки родител се опитва да помогне на децата си във всичко. Има всякакви деца – гей, пристрастени към наркотици. Да ги изоставят ли? И моето дете като всички иска да е известно. Стана някакъв фурор. Факт е, че тя има милиони почитатели. Има и хейтъри. Важното е аз и моята съпруга да сме до нея“, коментира бащата на Сузи – Орхан Мурад пред „Zonaburgas“.

https://www.youtube.com/watch?v=u7W-03x7tLw

В клипа Сузи е обградена от мускулести мъжаги, издокарана в оскъдно облекло и тежък грим. Мнозина я обвиниха, че поведението й не съответства с възрастта й, а други, че мелодията на песента е крадена.

Според Орхан Мурад, именно това е цената на успеха в България.  „Показала е някакъв среден пръст. Всеки днес го показва. Била с оскъдно облекло – ами такива са днешните разбирания. Това е начина, по който тя мисли, че ще има успех. Камерите я обичат, а тя умее да привлича вниманието. Това е само шоу, само клип. Няма нищо общо с нейното ежедневие. Тя вече е сериозно известна, има сериозни фенове. Ще й помагам и занапред. Бих я посъветвал да използва името, с което да възпитава нейните връстници с нещо по-добро. Питат я сега кой чете книги – ама кой днес чете книги от младите. Аз съм прочел хиляди, но тяхното поколение е различно, то не чете“, коментира известният от миналото поп фолк изпълнител.

Самата Сузи признава, че не чете коментарите за себе си в Интернет. „Имам много по-важни работи от това да чета коментари и да се влияя от нечие мнение”, отбеляза тя пред Нова телевизия. „В клипа съм артист, играя роля”, подчерта 14-годишната изпълнителка.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук