21.1 C
Бургас
сряда, май 22, 2024

Осем души са задържани при специализирана полицейска операция в „Горно Езерово“

Задържани са 8 лица за извършени редица престъпления в Бургас, съобщават от ОД на МВР-Бургас. В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление „Полиция“ – Бургас и „Специализираните полицейски сили“ при ОДМВР – Бургас на територията бургаския квартал „Горно Езерово“ е проведена специализирана полицейска операция.

полиция, акция

Задържани са: 18-год. П.С. / обявен за местно издирване/, 26-год. Й.Г., 16-год. А.К., 21-год. Й.К., 23-год. А.Г., 19-год. Б.Р., 23-год. С.Т. и 19-год. И.Р., всички от същия квартал. Констатирано е, че мъжете са съпричастни към редица извършени престъпления, сред които осем кражби от домове и противозаконно отнемане на МПС, осъществени на територията на кв. „Горно Езерово“.

Установено е, че П.С. и С.Т. са извършители и на кражба на 70 луканки от частен двор, разположен на бургаската улица „Еделвайс“, 53 -годишен бургазлия. Разкрита е кражба на акумулатор, осъществена на 26.02.т.г., от лек автомобил «Ситроен Саксо», с бургаска регистрация, собственост на 22- годишния бургазлия М.Ф., паркиран на бургаската улица «Минзухар» пред дом № 24 – извършител на деянието е 26- годишният Й.Г. Междувременно П.С. заявил, че собственика на л.а. „Ситроен Саксо“ – М.Ф. му нанесъл побой в района до бл. 15 в ж.к. „Меден Рудник“. Мъжете са задържани със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по изясняване на цялостната им престъпна дейност продължава от служители на Четвърто Районно управление „Полиция“ – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук