16.1 C
Бургас
понеделник, май 6, 2024

Оспорвана надпревара за 10-те най-добри спортисти на Поморие

В препълнената зала на Народно читалище „Просвета” в Поморие на официална церемония бяха наградени 10-те най-добри спортисти на морската община.  Инициативата се организира за втора поредна година, а целта и е да бъдат поощрени и мотивирани поморийските спортисти.

 В надпреварата за почетната десятка са участвали общо 23-ма спортисти и треньори, представители на 8 вида спорт. След прецизна селекция номинираните са определени чрез явно гласуване от членовете на Обществения съвет по спорт към Община Поморие.

Имената на почетната десятка бяха съобщени по азбучен ред. Това са Георги Джингов, Давид Абрашев, Елена Севастиянова, Емил Илчев, Златко Маринов,  Йоана Хараламбова, Красимира Каръкова, Мая Атанасова, Стефани Музакова и отбора на младежки спортен клуб по ветроходство „Циклон”, който спечелиха най-много купи.

На церемонията бяха наградени и спортни деятели и учители по физическо възпитание с особен принос към успехите на Поморие. Като най-добър ММА-боец на Община Поморие за 2013 беше награден Сотир Кичуков, а за най-добър треньор на Община Поморие- Теодор Карастоянов.

 „Спортната слава на Поморие”  е събрана в изложба,  която е  подредена във фоайето на читалището и ще остане там  до 18 декември. От следващата година изложбата ще стане постоянна на стадион „Поморие”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук