14.9 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Отбелязваме седмицата на бащата

Седмицата на бащата ще бъде отбелязана с изложба, която Сдружение “Усмивка“ организира и отбелязва в периода 7 – 12 ноември. Тази година празникът ще бъде отбелязан чрез организирането на изложба на портрети от децата от 1-ви до 4-ти клас, които ще бъдат изложени в ОУ „Христо Ботев“, село Маринка. На портретите ще бъдат изобразени бащите на децата.

Мотото на тазгодишната седмица на бащата е „Баща на място“. Кампанията „Да бъдеш Баща“ започва с партньорството на десет организации преди 3 години, които активно работят за популяризиране на значението бащите и другите значими мъже в живота на децата. Десетте организации са обединени в Обществен съвет, който се ангажира с разпространението на идеите и посланията на кампанията.

Координатор на мрежата от партньори в кампанията е Асоциация „Родители“. В края на изложбата ще бъдат раздадени награди на децата победители в конкурса. Всяка сутрин през седмицата бащите ще водят своите деца на училище, като целта е да покажат своята съпричастност към кампанията. В часовете на класния ръководител ще бъде обсъждана темата „Професията на моя баща“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук