9.3 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Отвориха АМ „Тракия“, шофьорите на тирове обаче още висят на 5-ти километър

Шофьори на тежкотоварни автомобили продължават второ денонощия да стоят на паркинга на 5-ти километър в Бургас. Те недоволстват, че въпреки съобщението от АПИ, че магистралата е отворена, полицейските патрули все още не ги пускат да продължат пътя си.

„Обявено е от снощи от 6 часа, че е отворена…сега ровим из интернет казват, че е отворена, колегите казват, че е затворена … Не ни пускат! „, оплакват се шофьори.

tir-3Друг тираджия допълва : „Сутринта прочетохме в интернет , че магистралата е отворена и тръгнахме и до тука….Навсякъде има зима , ама от петък да сме тука…не е добре мисля.”

Иначе ситуацията в Бургас, след обилния снеговалеж, се нормализира. Отворени за движение са всички пътища в областта с изключение на Ришкия проход. Движението по пътя Обзор –Варна се извършва само с вериги. Автомагистрала „Тракия“ – основната връзка между Бургаска област и вътрешността на страната, от тази сутрин е отворена за всички моторни превозни средства. Има обаче ограничение на скоростта, за да се избегнат инцидента . Тя е 80 км/ч – посока Зимница – Бургас, а 60 км/ч посока Бургас – Зимница.tir-2

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук