15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Отказан кредит е причината за убийството на банкерката в Бургас

57 годишен мъж е задържан за убийството на банкерката Павлинка Йовчева, извършено тази сутрин в Бургас. Любомир Симеонов е задържан с полицейска мярка за 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Материалите по случая ще бъдат докладвани в Окръжната прокуратура в Бургас. В хода на разследването станало ясно, че на мъжа е бил отказан кредит в банков клон, където работела 54-годишната жена.

 

Сигналът за простреляна 54-годишна жена в близост до зеленчуков магазин в Бургас бе подаден в полицията тази сутрин около 08.05 часа. На място веднага са изпратени полицейски екипи и бърза помощ. Установена е самоличността й и оръжието, с което е извършено убийството.

Предприети са процесуално-следствени действия от служители на сектор „Криминална полиция”, Базовата научно-техническа лаборатория към областната дирекция и Първо РУП. Около 10.00 часа в Сливен е задържан Симеонов от Сунгурларе, заподозрян в извършване на тежкото престъпление. В колата му „Мазда СХ7“ бил открит и пистолет „Макаров“, с който е извършено деянието. Според очевидци мъжът се приближил към жената при излизането й от зеленчуковия магазин, прострелял я и побягнал.

Тялото на 54-годишната жена е откарано за аутопсия, работата по документиране на престъплението продължава.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук