13.8 C
Бургас
неделя, април 28, 2024

Откриването на СТРАНД Бургас: Важно събитие за града и България

„Зет Би Ес“ ЕООД съобщава, че официалното откриване на СТРАНД Бургас, първият лайфстайл център на открито в България, ще бъде на 29 юни 2013 г. в 10 часа.

Вдъхновен от атмосферата на традиционната главна улица, СТРАНД позволява на посетителите си да се разхождат на открито, да дишат свеж въздух и да прекарат свободното си време пълноценно като предлага богат избор от магазини, развлечения, места за прекарване на свободното време и заведения за хранене.

Поредица от приятни изненади и забавления очакват гостите на СТРАНД още в първия ден на откриването. Маркетинговият екип на СТРАНД скоро ще оповести програмата на събитието.

СТРАНД разполага с 10 000 м² площ предназначена за развлечения и заведения за хранене, което го прави най-големият комплекс за забавление в региона. 3 500 м² от тази площ са заети от първата по рода си Ресторантска аркада, която е обособена на втория етаж на СТРАНД и включва пет тематични ресторанта, сред които пица-ресторант Дон Домат, италиански ресторант Incanto, арт бар Винополис, ресторант с българска кухня Shish&Co, рибен ресторант, четири заведения за бързо хранене, кафене и сладкарница. Всяко заведение има собствена тераса и гледка към търговската улица на СТРАНД.

В СТРАНД ще отворят врати магазините на 20 световни модни марки, които за първи път стъпват в Бургас, а за някои от тях това ще бъде първият им магазин в България. Съвсем скоро имената на марките ще бъдат официално обявени.

СТРАНД е не само място за пазаруване, а и място за отдих и забавления с уникални за страната атракции

СТРАНД ще забавлява гостите си с невиждани досега в България артистично оформени градини, галерия с графити, интерактивен дигитален под, площад за събития eSquare, на който ще бъде разположен най-големият външен екран на открито в България.

За най-малките посетители на СТРАНД е предназначен детският център, който е разположен на 1200 м2 и предлага разнообразни дейности и забавления в зависимост от възрастта им. Тук ще се помещава най-голямата детска джунгла в България, достигаща височина от 7 м, както и лего стая, зона за ролеви игри и парти зона. За децата е предназначена и спортната зала в СТРАНД, която е идеална за спортни тренировки и турнири, а тийнейджърите ще могат да се забавляват в залата за видео игри.

 

СТРАНД ще има нощен клуб на открито, който ще работи и след 22 часа, когато приключва официалното работно време на лайфстайл центъра. Предвидена е специална клубна програма, включваща караоке, DJ партита и концерти. Освен това, т.нар. „пораснали деца” ще могат да прекарат по интересен начин свободното си време с помощта на дигитално стрелбище, светещ голф и други иновативни съоръжения за забавление.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук