11 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Откриват обновената сграда на старото кметство в Стария Несебър

Празничният ден на 15 август ще започне с тържествена света литургия от 8:30 ч. в храм “Св. Успение Богородично”, след което ще продължи с традиционния плувен маратон. В 11:00 ч. пред крепостните стени ще бъде тържественото издигане на флага на България. Официално откриване на обновената сграда на старото кметство в Стария Несебър ще бъде съпроводено с концерт на струнен квартет “Вива” с начало 11:30 ч. kmetstvo Nesebar

 

 

 

През целия ден в античния град ще цари карнавално настроение, благодарение на специалната стрийт-арт украса, арт-ателиета и изложба на несебърските художници.

От 18:30 ч. започват концерти на 5 различни сцени в града, които включват детски празник, цирково представление на Цирк Балкански, концерт на гостуваща гръцка рок-банда, балетен спектакъл, а на главната сцена пред крепостни стени – вечерния спектакъл “Сън в лятна нощ” ще претвори в истинско вълшебство летните настроения. Той ще започне с концерта на Б.Т.Р., а огнено шоу и светлинно-лазерен 3Dспектакъл с уникални ефекти ще бъдат специалните изненади, които сме подготвили преди кулминацията на вечерта – празнична заря.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук