12.1 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Откриват „Созополис“ в края на май

Община Созопол ще е домакин на третото издание на фестивал „Созополис”.  Той ще се проведе от 29 май до 02 юни 2014 г. Неговото  начало стартира с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Регионално развитие” 2007-2013 г.,по проект „Изминати/бъдещи пътища”, дог. №BG161PO001/1.1-10-2010/027 е изцяло иновативно за Общината. 

Дейностите по проекта за фестивал „Созополис” са насочени към гражданите на Созопол, жителите от населените места на територията на община Созопол и към всички посетители и гости. Петдневната програма включва събития от различни сфери на изкуството с широко участие на професионалисти и аматьори, хора с увреждания, групи в неравностойно положение.

Специално са предвидени четири конкурса с осигурен награден фонд за лауреатите в раздели: „Видеопродукция“, „Литература“, „Изобразително, приложно и фото изкуство” и ,, Мис и Мистър фестивал“. Участието във фестивала е свободно, без такса за участие. Наградният фонд, транспортните разходи, престоя за лауреатите, програмата и журито в конкурсите се поемат от организаторите. 

Всички участници получават дипломи за участие и предметни награди. Лауреатите в конкурсите са удостоени с парични награди и грамоти. Приемът на заявки е открит. За запознаване с Регламента за участие посетете: www.sozopol.bg

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук