12.1 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Открий „Добрата новина” в Поморие

Динамиката на съвременния живот често ни премрежва погледа, размивайки картините пред нас. Вторачени в рутинните задачи, бързаме напред и просто преминаваме през дните в календара. Пропускаме да отместим взор и да видим света в пълната му гама от лъчи и чувства. Стресът притъпява усета към красотата, а нестихващите лоши новини помитат всяка вяра и надежда за добро.

Доброто обаче съществува и то е навсякъде около нас, ще го открием и покажем чрез „Добрата новина”, която отскоро грее в сайта на Община Поморие. Идеята на тази рубрика е да постави ведро начало на всеки нов ден, да предизвика усмивки и да вдъхновява хората за позитивно мислене и добротворство.

„Добрата новина” е инициатива, провокирана от кмета на община Поморие Иван Алексиев. „Много често единствената разлика между хубав и лош ден е плод на личното ни отношение към него. А отношението лесно може да бъде променено, достатъчно е сами да пожелаем това и да не позволяваме на лошите новини да владеят ежедневието ни. Убеден съм, че много хора ще подкрепят идеята, защото всеки може да види доброто и всеки има нужда от това”, сподели кмета Алексиев, разказвайки за новата рубрика.

Истинската красота е в нашите очи, а не в обектите на съзерцание, нека всеки, който желае да добави цветен щрих в букета от усмивки, изпрати своите добри новини, разкази и снимки на e-mail: [email protected].

Община Поморие запазва правото да публикува получените материали по своя преценка.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук