12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Открита приемна на ГЕРБ очаква жителите в Царево

Кои са бъдещите инфраструктурни проекти в Бургаска област, за чиято реализация ГЕРБ ще работи и през следващия мандат, как ще се стимулира развитието на туризма в региона, чрез какви мерки ще бъде насърчен малкият и среден бизнес в България. Това са малка част от акцентите в регионалната програма на ГЕРБ-Бургас, с които жителите на Царево могат да се запознаят. Своите въпроси, мнения и предложения към кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Бургас, общинските съветници и представители от местната структура на партията, гражданите могат да отправят на откритата приемна в центъра на морския град.

„Това е нашият начин на работа, да бъдем постоянно сред хората, да изслушваме техните проблеми и конкретни предложения. През последните 4 години не сме прекъсвали връзката си с жителите на Бургаски регион, така ще работим и занапред”, заяви Димитър Бойчев, областен лидер и кандидат за народен представител от ГЕРБ-Бургас.

Тази вечер от 19:00 ч. ГЕРБ кани всички жители на Царево в читалище „Георги Кондолов”, където ще се проведе среща с кандидатите за народни представители.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук