15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Откриха боен арсенал и антични пръстени и монети в къща в с. Лозарево

Оръжие и антични монети и пръстени са открити  на 4 в частна къща в с. Лозарево, съобщават от МВР Бургас. В къщата живеят  51 годишен бургазлия и 77 годишната му майка. Намарени и иззети са пистолети, карабини, въздушна пушка и патрони: moneti1 пистолет «Ekol Special 99», кал. 9,9 mm заедно с празен пълнител, въздушна пушка с дървен приклад и метална част без надписи с видима преработка на цевта и ударников механизъм, карабина без приклад / цев, цевна кутия, ударнико-спусъков механизъм с дървена полуложа/ заедно с 33 патрони към нея; 44 патрона кал. 7,62х39,патрон с надпис S&B Special 38, 9 мм патрон с надпис Luger Mesko, патрон с надпис S&B Auto 45, ловен патрон 12-ти калибър – бренеке, метална кутия с барут, картонена кутия с барут

moneti2Намерени и иззети са и седем старинни пръстена, 12 старинни монети с видими изображения и надписи и 100 монети с неправилна форма с трудно определящи се надписи и изображения.

Работата по установяване на собствеността на намерените огнестрелни оръжия, боеприпаси и предмети с историческа стойност продължава от служители на управление «Полиция» – Сунгурларе.

moneti

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук