11.5 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Откриха наркотици на таван в Созопол

При претърсване на таванаски помещения в Созопол на ул. „Вихрен“  са намерени и иззети полиетиленов плик съдържащ 10 таблетки със син цвят, които при извършения полеви тест реагират на екстази. Открит е още, полиетиленов плик, съдържащ парче бяло кристалообразно вещество с неправилна форма, което при извършения полеви тест реагира на амфетамин. 8fb9b6ff742ffe524ee8a826e0f4c94aПри претърсването са намарени 3 парчета с различна и неправилна форма бяло кристалообразно вещество, което при извършения полеви тест реагират на амфетамин, 1 електронна везна, пластмасова кутия, съдържаща 40 броя сребрист боеприпас 22 калибър, банкова карта и 2 сим карти. В квартирата са зъдържани 43 год. Х.В. от гр. София и 26 годишната А.К. от гр. София. В друго помещение , обитавано от 31 год. М.М. от гр. София се намериха и иззеха полиетиленов плик съдържащ 9 таблетки със син цвят, които при извършения полеви тест реагират на екстази, 4 парчета с различна и неправилна форма бяло кристалообразно вещество, което при извършения полеви тест реагират на амфетамин, 1 електронна везна, 1 сребрист боеприпас 22 калибър, 1 сим карта.

Количествата наркотично вещество по двата случая е в процес на установяване, а за намерените боеприпаси лицата не представят разрешително за притежание и съхранение. Х.В., А.К. и М.М. са задържани за срок до 24 часа. По случаите са образувани бързи полицейски производства.

В хода на планираните и проведени процесуално-следствени действия от служители на на Първо РУ Бургас с 27 год. В.В. от гр.Бургас, задържан на 01.09.15 год за притежание на наркотици в управлявания от него автомобил и последващо претърсване в жилището му в к-с „Възраждане“ е разкрита и нарколаболатория. Намерени са 4 колби, прекурсори за приготвяне на метаамфетамин, около 100 гр. бяло кристалообразно вещество, което при извършения наркотест реагира на амфетамин, един газов пистолет и 9 броя стоп патрони. По случая е образувано досъдебно производство. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители на Първо РУ Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук