13.2 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Откриха призрачна яхта с мумифицирано тяло

Рибари във Филипините откриха в петък яхта с мумифицирано тяло на изчезнал отдавна немски авантюрист. За това съобщи английската версия на Стандарт Нюз, цитирайки Huffington Post.

Рибарите разказват, че са се приближили до кораба, защото са видели, че се носи с унищожено платно. Един от „откривателите“ на стряскащата находка – Кристофър Ривас е разказал на полицията, че веднага след като са видели разлагащия се труп, той и приятелите му са завлекли яхтата до град Баробо.

Благодарение на документите и снимките, намерени на плавателния съд, е установена личността на починалия. Той се оказал 59-годишният гражданин на Германия Манфред Фриц Байорат.

Засега не е определена причината за смъртта на моряка, но според предварителни версии на специалистите става въпрос за естествена смърт, най-вероятно сърдечен удар, имайки предвид стойката на починалия германец. Що се касае до причините, които са превърнали тялото в мумия, то експертите считат, че за това са помогнали сухите ветрове, високата температура и соления въздух. Според немското издание BILD пък, приведената поза на моряка сочи, че той може да е починал и от сърдечен удар./standartnews.com

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук